τηλ: 23810 21483

Βιογραφικό

‘’   Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο και συγχρόνως φιλικό χώρο και τον εξοπλίσαμε με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό. Σ’ αυτόν λοιπόν τον χώρο  προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τα  προβλήματα των ασθενών μας με κατανόηση και ευαισθησία, εφαρμόζοντας σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα και δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωσή τους και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής της κατάλληλης θεραπευτικής προσέγγισης.    ,,

                                                                                                                                                             

Είμαι μαιευτήρας γυναικολόγος και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην Έδεσσα από το 1993.

Αποφοίτησα από το 2ο λύκειο Βέροιας και σπούδασα με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Το 1985 υπήρξα ειδικευόμενη  χειρουργικής στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Το 1987-1988 ειδικευόμενη  γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Το 1988-1989 ειδικευόμενη γυναικολογίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Το 1990-1991  ειδικευόμενη στην μαιευτική – γυναικολογική κλινική του PDH Ηospital ( Cambridge Μεγ. Βρετανίας ), που είναι συγχρόνως και μετεκπαιδευτικό κέντρο.

( ιατρεία γονιμότητας, εμμηνόπαυσης, κολποσκόπησης και εφαρμογών LASER, μαιευτικών υπερήχων καθώς και μετεκπαιδευτικών μαθημάτων του κέντρου JOHN FAWCETT ).

Το 1991-1992 εργάστηκα σαν επιμελήτρια ( research registrar ) στο ερευνητικό κέντρο εμβρυικής ιατρικής “HARRIS BIRTHRIGHT” της Ιατρικής Σχολής του KING’S COLLEGE στο Λονδίνο.

Είχα ενεργή συμμετοχή στην παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου με υπερηχογραφικό έλεγχο και συσκευές doppler καθώς και σε διάφορες τεχνικές όπως αμνιοπαρακεντήσεις, βιοψίες τροφοβλάστης, ομφαλοπαρακεντήσεις.

Το 1992-1993 εξασκήθηκα στις εργαστηριακές και κλινικές δραστηριότητες της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο νοσοκομείο KING’S COLLEGE της αντίστοιχης Ιατρικής Σχολής του Λονδίνου.

Το 1995 εξασκήθηκα στο αντίστοιχο εργαστήριο εξωσωματικής γονιμοποίησης στο ινστιτούτο MUTUALISTE MONTSOURIS στο Διεθνές Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Παρισιού ( H.I.U.P.).

Το 2002  εξασκήθηκα στην μονάδα HARRIS BIRTHRIGTH εμβρυικής ιατρικής στο KING’S COLLEGE HOSPITAL στον υπερηχογραφικό έλεγχο χρωμοσωματικών δεικτών 1ου τριμήνου κύησης

Το 2006 εκπαιδεύτηκα στην ενδοσκοπική χειρουργική στην ιατρική σχολή του Καθολικού Πανεπιστημίου LEUVEN του Βελγίου

Διαθέτω πιστοποίηση στην κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης (λίστα πιστοποιημένων γιατρών).


Παρακολουθώ ανελλιπώς εξειδικευμένα ιατρικά συνέδρια και επιστημονικά συμπόσια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να ενημερώνομαι συνέχεια για τις επιστημονικές εξελίξεις στην ειδικότητά μου.

Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές ανάγκες

Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο του site ανάλογα με τις ηλικιακές σας ανάγκες
Ηλικία  
Αποτρίχωση με επιστημονική γνώση και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τεχνικές laser
κλείστε ραντεβού στο τηλ 23810 21483 περισσότερα

Επισκεφθείτε μας. Καλέστε στο 23810 21483